Middelaldertræf

Hele Bornholms middelalderuge!

  • Traef Hygge Semko13 Web
  • Traef Hygge Semko6 Web
  • Traef Goegl Semko4 Web
  • Vaebnerskole Semko1 Web
  • Traef Hygge Semko12 Web
  • Traef Hygge Semko3 Web
  • Traef Goegl Semko1 Web
  • Traef Hygge Semko2 Web

Middelaldertræf på Bornholms Middelaldercenter

Mandag 17. juli - lørdag 22. juli 2017

Hyggelig og stemningsfuld middelalderuge med mange dygtige middelalderhåndværkere, musikanter og gøglere, med masser af lege og aktiviteter for hele familien samt øl, pølser, kaffe og kage fra spiseboderne.

Gå på opdagelse i det stemningsfulde middelaldermiljø omkring stormandsgården, der i denne uge gæstes af middelalderfolk fra nær og fjern, så det bare syder af liv! Håndværkere, musikanter, gøglere og krigsfolk har slået deres lejre op på middelaldercentret. Fra spiseboderne spreder sig duften af lækre pølser og søde kanelsnegle, og i det store festivaltelt kan man nyde en kold øl mens gøglere og musikanter underholder med deres løjer. Rundt omkring på pladsen tilbydes en række spændende børneaktiviteter, lege og workshops, og her kan man prøve alt fra væbnerskolen til halmdukkeværkstedet og "jagten på falskmønteren" til bueskydning. I løbet af dagen er der forskellige spændende opvisninger, så som fægteshow, børnegøglerforestilling eller dragtopvisning.

Middelaldertræffet arrangeres i samarbejde med middelaldercentrets vennekreds hvert år i uge 29. På denne historiske event mødes rigtig mange middelalderentusiaster om deres fælles interesse: middelalderen. Derfor er der i denne uge ekstra megen underholdning: Musik, gøgl, dans, workshop, lege, spiseboder osv. De mange middelaldertelte og middelalderfolk er med til at levendegøre den maleriske bebyggelse i de smukke naturområder på middelaldercentret.

Kom med på tidsrejse og oplev Bornholms hyggeligste historiske event!

Her finder du dagens program. 


Er du interesseret i at blive medlem i Bornholms Middelaldercenters Vennekreds?
Se Vennekredsens hjemmeside.

Sæsonens åbningstider og priser