Åbningstider og priser

  • Hammershus Besøgscenter
       

Mandag

26. marts

Tirsdag

27.  marts

Onsdag

28. marts

Torsdag

29. marts

Fredag

30. marts

Start  

kl. 10.00-12.00             

Børn og barnlige
sjæle

Børn og barnlige
sjæle

Børn og barnlige
sjæle
Den uindtagelige
borg
Den forhadte borg

Start

kl. 13.00-14.00

Rundvisning på Hammershus Rundvisning på Hammershus Rundvisning på Hammershus Rundvisning på Hammershus Rundvisning på Hammershus

 

Børn og barnlige sjæle: Denne populære tur for børn og familier, vil i år starte i det helt nye besøgscenter på Hammershus. De første fortællinger starter indenfor, selvfølgelig med inddragelse af børn og voksne. Oppe på taget hvor udsigten er fantastisk, fortsætter vi med de spændende historier som har udspillet sig på den sagnomspundne borg. Endelig går vi op på Borgen, og der udspiller dramaerne og hverdagslivet sig, om de rige og de fattige som levede deres liv på Hammershus i fortiden. Start: Udstillingen i Hammershus Besøgscenter, Slotslyngvej 9, 3770 Allinge tlf. 5649 8319. Billetsalg starter 30 min før.

Voksne kr. 80,- Børn u/10 år kr. 40,-

Link til billetkøb: Køb billet her.

Den uindtagelige borg: I starten af vores tur går vi igennem den smukke Mølledal nedenfor ruinen, hvor man får et godt indtryk af, hvor vanskelig tilgængelig borgen egentligt var - både ved angreb, men også ved flugt. Den stolte og meget trofaste kongedatter Leonora Christina og hendes mand Corfitz Ulfeldt, sad fængslet på Hammershus i 1660-61 og er hovedpersonerne i denne utraditionelle oplevelsestur på Hammershus. Start: Udstillingen i Hammershus Besøgscenter, Slotslyngvej 9, 3770 Allinge tlf. 5649 8319. Billetsalg starter 30 min før.
Voksne kr. 80,- Børn u/10 år kr. 40,-

Link til billetkøb: Køb billet her.

Den forhadte borg: Dette er historien om hvordan Bornholmerne har oplevet Hammershus igennem tiderne. Borgen var stedet hvor man skulle aflevere skatter, den var et symbol på magten og i mange århundreder magthavernes bolig, og sidst men ikke mindst blev Hammershus også brugt som fængsel. Der var mange grunde til at hade Hammershus - men hvordan har borgen skiftet rolle igennem tiderne? Denne tur tager udgangspunkt i udstillingen på det nye Hammershus Besøgscenter og går dybere ind i nogle af borgens spændende historier. Start: Udstillingen i Hammershus Besøgscenter, Slotslyngvej 9, 3770 Allinge tlf. 5649 8319. Billetsalg starter 30 min før.
Voksne kr. 80,- Børn u/10 år kr. 40,-

Link til billetkøb: Køb billet her.

Rundvisning på Hammershus: På denne rundvisning får du en chance for at lære Hammershus endnu bedre at kende. Sammen med en dygtig historiefortæller i klædt middelalderdragt dykker vi ned i fortiden. Vi hører om rettergang og henrettelser, angreb og forsvar, om borgens storhed og fald, men også om dagliglivet på Hammershus for rig og fattig. Der er også spændende nyt om forskernes opdagelser omkring ruinen. Der er efter turen fri adgang til det nye besøgscenters udstilling og cafe’.
Start: Udstillingen i Hammershus Besøgscenter, Slotslyngvej 9, 3770 Allinge tlf. 5649 8319. Billetsalg starter 30 min før.
Voksne kr. 40,- Børn u/10 år kr. 20,-

Link til billetkøb: Køb billet her.

Alle billetter kan købes på forhånd via www.billetto.dk eller der kan købes billetter på dagen. Der modtages kun mobilpay som betaling.

Vi tilbyder guidede ture for alle.

Udenfor de nævnte tider kan grupper reservere rundvisninger på det nye Besøgscenter 

på tlf. 56 49 83 19 eller på
mail til mette@bornholmsmiddelaldercenter.dk 

Vi glæder os til at vise Jer alle det nye spændende Besøgcenter.