Aftentur på Hammershus

I flagermuselampens skær

  • HH Aften

Alle deltagerne samles ved parkeringspladsen nedenfor Hammershus – og kort efter er du, sammen med gruppen, på vej op mod borgruinen. De forrevne klipper og de imponerende mure er fra starten med til at bringe dig i den helt rigtige stemning. du passerer ”Frihedsstøtten”, vindebroen, domhuset og hundehuset, for pludselig derefter at befinde dig på selve borgen. 
Mørket sænker sig langsomt alt imens gruppen bevæger sig rundt – og hvis du er heldig får du lov til at opleve øens allersmukkeste solnedgang. 
Guiden fortæller dig om Printzenskjöld og om Bornholms løsrivelse fra Sverige, alt imens det svenske fyr begynder at blinke i horisonten. 
Herefter går turen videre til Manteltårnet, kirken, bryghuset og Hundetårnet. – Nu er det blevet helt mørkt – og kun ved hjælp af de medbragte flagermuselamper kan vi finde rundt. 
Da vi står foran Hundetårnet er det ikke svært at sætte sig ind i hvordan det må have været at sidde tilfangetagen dernede i den klamme kælder – med eneste udsigt til galgen og den svenske kyst. Efter et par timer er vi atter tilbage ved Hammershusudstillingen. 

En spændende op oplevelsesrig tur – for dem der tør!

Obs: Vær opmærksom på at turen igennem kuperet terræn. Det anbefales at have varmt- og vandtæt tøj med i rygsækken, hvis ikke vi har det på.

Tidspunkt: Tirsdagog torsdag kl. 19.00-21.00
i uge 42.

Mødested: P-pladsen
Varighed: 2 timer
Pris: 70 kr. pr. person, børn 3-10 år 35 kr., børn 0-2 år gratis

Billetter kan købes i vores webshop eller hos guiden inden turens begyndelse. Guiden modtager kun kontanter.