Julemarked 2019

Stemningsfuldt julemarked på Stormandsgården

  • Julemarked 2019

Har du lyst til at komme i god julestemning og finde lige de rigtige julegaver til venner og familie på et lidt anderledes julemarked, så byder muligheden sig lørdag d. 14. december på Bornholms Middelaldercenter. For her holdes der julemarked i de stemningsfulde rammer på vores stormandsgård.

Bag arrangementet står Bornholms Middelaldercenters Vennekreds i samarbejde med Bornholms Middelaldercenter. Så der er mange forskellige små boder, der tilbyder meget forskellige produkter – noget af det er middelalderinspireret – men langt fra alt sammen: Der er legetøj til børnene, flotte smykker til kæresten, men også smukt moderne kunsthåndværk, samt mad og drikke til juledagene.

Og stemningen i stormandens kalkmaleriprydede festsal fejler intet, når det dufter af bål fra ildstedet og lækkert julebag. Har man lyst til at gå lidt på tidsrejse selv, kan man dykke ned i fortællerhjørnet og høre lidt om julen i middelalderen – og tage nogle af de gamle traditioner med sig hjem.

Og hvis man gerne vil komme igen om sommeren, så er der på julemarkedet 50 % rabat på årskort til middelaldercentret i 2020!

Praktisk info:
Der er gratis adgang for alle, så tag familien med og oplev middelaldercentrets smukke huse og naturområder i vinterstemning.

Indgangen sker igennem indgangskiosken ved turistparkeringen.
Julemarkedet holdes lørdag d. 14. december fra kl. 10-15.

Som noget helt nyt kan I får taget årets julefoto til minde eller til julekort til familie og venner.