Praktiske oplysninger

  • Butik Semko1 Web

Mad

I middelaldercentrets kiosk ved indgangen kan du købe mad og drikke. Vi tilbyder bl.a. kaffe, kakao, te og sodavand. Der er et udvalg af lettere frokostmåltider, såsom hotdog, pizza eller lækre hjemmelavede sandwich. Og selvfølgelig is, slik og chokolade. I højsæsonen kan du desuden købe is, sandwich og kage i vores museumsbutik ved udstillingen.

Ved kiosken er der et større udendørs picnic-område med borde og bænke, hvor du også er velkommen til at nyde din medbragte madpakke. Også på aktivitetspladsen ved åen og på stormandsgården er der nogle borde og bænke, hvor du kan spise frokost eller bare slappe af. Du er også velkommen til at spise picnic på vores mange græsarealer omkring middelalderområdet. Husk at rydde op efter dig selv, så vi kan bevare den hyggelige stemning.

Der er toiletter og handicaptoiletter ved indgangen, på stormandsgården og i udstillingsbygningen på aktivitetspladsen ved åen. Ved indgangen er der desuden puslebord.

Museumsbutik

I kiosken ved indangen har vi et stort udvalg af souvenirs og smukke middelalderrelaterede brugsgenstande. Her kan du finde alt fra legetøj, bøger, smykker, cd'er, postkort og til historiske glas, keramik og lædervarer.

I højsæsonen og ved særarrangementer åbner museumsbutikken ved udstillingen, som tilbyder et større udvalg af de samme varer.

 

Hvordan kommer jeg rundt?

Middelaldercentrets forskellige områder er forbundet med grusstier. Barnevogne plejer ikke at være noget problem.

Der er borde og bænke flere steder i området, hvor du som ældre eller gangbesværet gæst kan tage dig en lille pause. Vejen til stormandsgården fører op ad bakken og kan være en lille udfordring for gangbesværede.

 

Handicappede

Der er handicaplift ved trappen til udstillingsbygning med vores moderne udstilling og biograf. Spørg en af vores personale - de vil gerne være dig behjælpelige.

 

Hunde

Hunde er velkommen i snor, da vi har mange dyr og fritgående høns. Venligst ryd op efter din hund.

 

Rygning

Rygning er tilladt udendørs. Lad venligst være med at smide cigaretskoder i middelalderområdet - det ser desværre så umiddelalderligt ud, og vi skal samle dem op efter dig...

 

 

Smiley-ordningen
Se smileyordningen