Skatten fra Kong Salomons Tempel

Skatten fra Kong Salomons Tempel

kr. 100,00

(eksl. moms kr. 80,00))

Skatten fra Kong Salomons Tempel - af Jan Pedersen

 

Uddrag fra bagsiden:

I det Herrens år 1165 bliver den unge franske munk Uriel sendt på en mission til en fjerntliggende dansk ø, Bornholm. Tilsyneladende for at hjælpe til med at bygge nogle kirker i det endnu ikke helt så civiliserede Danmark.

Men hurtigt opdager Uriel, at kirkebyggeriet kun er en del at et langt større spil, hvor Europas mest magtfulde mænd - både verdslige og gejstlige -  kæmper om herredømmet over hele det Baltiske område.

Sammen med sin trofaste ven, Broder Thomas, bliver Uriel hvirvlet ind i en række uoverskuelige begivenheder, hvor venner og fjernder bliver svære at skelne fra hinanden.

Og det hele kompliceres af rygterne om, at Tempelherrenes legendariske skat fra Kong Salomons Tempel på en eller anden måde er blandet ind i de sindrige spil om liv og død, som magtfulde mænd har udtænkt.

"Skatten fra Kong Salomons tempel" er en historisk roman, som foregår i en tid, hvor danskerne forsøger at lægge vikingetiden bag sig for i stedet at vinde storhed igennem de hurtigt spirende kristne bevægelser i Europa.

Det er naturligvis en roman med en helt igennem fiktiv handling, men måske kunne det alt sammen være foregået sådan?